Konceptet

Konceptet

Modsat de velkendte onlineplatforme for køb og salg, har vi valgt at forstærke secondhand-konceptet med en fysisk forretning. Det gør vi for dig, der som sælger vil slippe for at skulle forhandle om priserne, undgå brændte aftaler mv. Og for dig der som køber, gerne vil se, mærke og prøve før du køber. Alle dine varer bliver sat til salg online, og vores webshop fungerer samtidig som et katalog over alt det, som findes i den fysiske butik.

Vi er en secondhandforretning, der er baseret på køb og salg af dine brugte varer - tøj, sko og accessories til kvinder og mænd. Vil du sælge dine varer her i butikken og på tapirus.dk så hent vores gratis tapirus app i AppStore eller hos Google Play.

Butikken

Vores fysiske butik er på 250 m2. Modsat de traditionelle secondhandforretninger, hvor du lejer en stand, har vi nytænkt hele secondhand-konceptet. Alt er sat i system, så du vil opleve en fysisk forretning, som minder om en helt almindelig tøjforretning.

Ved hjælp af vores nyudviklede app, bliver varerne i butikken placeret, så eksempelvis alle kjoler hænger samlet, alle jeans hænger samlet, alle nederdele hænger samlet osv. En farvekode angiver den enkelte vares størrelse - så nemt kan det gøres!

Webshoppen

Alt hvad du ser i butikken er også på tapirus webshop. Her kan du shoppe døgnet rundt. Når tapirus modtager en ordre, finder vi varen i butikken, pakker og sender den til kunden. I følge købeloven har kunder, der køber på tapirus.dk 14 dages returret. Skulle en af dine ejendele komme retur, så får du de ”tabte” salgsdage lagt til din aftale.

Hent Appen - Sådan kommer du i gang

Når du har hentet vores app, skal du som det første registrere dig med dit navn, telefon nr. og det bankkonto nummer du vil have dine penge overført til.

Vælg din salgsmodel

Vi tilbyder tre forskellige salgsmodeller, og du bestemmer selv hvilken, der passer dig bedst. På modsatte side ser du, hvilke muligheder du har. Når du har valgt en salgsmodel, er du klar til at oprette dine varer.

Find dine varer frem

Tag minimum to fotos af hver vare du ønsker at sætte til salg, og tilknyt efterfølgende en kort salgsbeskrivelse til billedet. Du bestemmer selv prisen. Bemærk! Når du har sat prisen, skal du tilknytte din valgte salgsmodel.

Bring dine varer til butikken

Når du er i butikken, åbner du din tapirus app, og trykker på det lille printerikon ud for hver af dine varer. Hent herefter dine prismærker i printeren.

Alarmer og farvekort

Øverst på prismærket angives hvor i butikken dine varer skal placeres. Linje to viser hvilket farvekort, du skal bruge. Hæng det hele på bøjler, påsæt alarmer - det hele står klart til dig. Sæt dine varer på plads i butikken. Nu er de klar til at blive solgt i butikken og på tapirus.dk.

Notifikation og penge til dig

Hver gang dine varer bliver solgt, får du besked. Vi overfører pengene til din konto to gange ugentligt.

Close